Virtuelt løp

Hva er et virtuelt løp?

Et virtuelt løp er akkurat som ethvert annet løp. Men allikevel ikke helt likt. Vi lever i en tid da vi må gjøre ting litt annerledes enn vi vanligvis gjør. Ut fra en situasjon der omstendighetene hindrer oss i å arrangere og delta i vanlige tradisjonelle mosjonsløp, ble ideen om virtuelle løp født. På den måten kan du fremdeles oppleve følelsen av å lade opp til den forestående forestillingen din, kjenne adrenalinet suser så fort løpet starter, og til slutt nyte den euforiske følelsen av å krysse mållinjen og se hvordan det gikk for deg og kanskje de du konkurrerte mot. Alt du behøver er en smarttelefon!

Gjennomfør et virtuelt løp på tre forskjellige måter.

Løp hvor du ønsker, når det passer deg.

Dette har blitt den absolutt vanligste formen for virtuelle løp i år da anbefalingen har vært å reise minst mulig. Du melder deg på et løp med en spesifikk distanse, eksempel 5km, 10km, 21km eller 42 km. Du velger en dag og en tid som passer deg i en gitt tidsperiode og løper en egen valgt runde som tilsvarer lengden på løpet.

Løp hvor du ønsker på et spesifikt tidspunkt.

I forskjell til ovenfor beskrevet løp velger arrangøren her et spesifikt tidspunkt for starten, eksempel lørdag klokken 10:00. Da blir det en felles start for alle påmeldte løpere, men det er fortsatt mulig å løpe på et sted som du selv velger.

Løp en forutbestemt strekning på valgfritt tidspunkt.

Her bruker man en forutbestemt strekning som lastes opp ved hjelp av en gpx-fil. Med dette alternativet løper alle deltakerne den samme strekningen, men kan velge å løpe den på et tidspunkt som passer løperen.

Uansett hvordan løpet blir arrangert konkurrerer du mot andre, akkurat som vanlig, men forskjellen er at du ikke er på samme sted samtidig.

Deltakeropplevelsen i fokus

Når du starter løpet i appen hører du et startskudd, videre er det deg mot klokken. Samtidig som du løper, uansett type løp så får du push-varsler på telefonen om hvor raskt du løper samt hvordan du ligger an i forhold til de andre løperne. Familie og venner som ikke er på plass kan følge deg og heie på deg langs løypen, se dine kilometertider og hvor du befinner deg langs løypen med hjelp av vår live-tracking.

Etter gjennomført løp kan du enkelt dele ditt løp, hvordan det gikk og dele et bilde fra løpet om du ønsker det. Samtidig som arrangøren har en ferdig resultatliste uten noe ekstra administrativt arbeid. Hvordan gikk ditt løp sammenlignet med konkurrentene?

Nå kan du enkelt arrangere ditt eget løp!

Enten du ønsker å arrangere et løp for din klubb, din bedrift eller invitere til et åpent løp for alle som eventuelt er interessert har RaceONE løsningen for deg. Med stor erfaring, over 300 mosjonsløp og 30 000 deltakere i løpet av de siste 6 månedene, fortsetter de nå å ekspandere de utenfor Sverige.

Gjennom et effektivt administrasjonsverktøy kan du nå sette opp ditt eget løp, administrere dette selv og invitere alle dine løpe-venner å bli med i ditt løp. Betaling skjer per deltakere, som betyr at du aldri betaler for mer enn det du trenger.

Nå kan du gå fra idé til ferdig publisert løp på mindre enn 5 minutt til tross for Covid-19 restriksjoner.