Sommarskolan - v2 - 20min

Sommarskolan - v2 - 20min

Start time
11 Jul - 21 Aug 2022
Type of race
Running
Location
Virtual - Participate anywhere
Time
00:20:00
Participants in race
134

Useful links

Race description

SOMMARSKOLAN ☀️ 🏖         

RaceONE Sommarutmaning 2022      

Sommarens roligaste utmaning är äntligen här!

Det ska vara kul att röra på sig. Sommaren förknippas med ledighet men också tid och möjlighet att kunna röra på sig liter mer än i den grå vardagen - det viktiga är att det är kul och kontinuerligt!

Under hela sommaren blir det tre alldeles lagom pass per vecka (vill du köra längre är det naturligtvis tillåtet) och utöver det en quiz som bonus. Ungefär 50 dagar med över 25 olika pass, spänning, härlig gemenskap och chans att vinna fina priser - alla kan vara med!

Temat är "kunskap" - varje vecka ett nytt ämne. Hur mycket kommer du egentligen ihåg från dina dagar i skolbänken? Kanske lyckas du få med barnen på Quiz-promenad - de kan troligtvis vara till god hjälp och alltid kul när de får skina lite extra!

För att inte riskera att begränsa er på grund av dagsform/humör/väder så är det tillåtet att delta fritt inom de discipliner vi har att erbjuda - kom bara ihåg att ange rätt disciplin för din aktivitet.

Och vet du vad... det går bra att börja utmaningen när som helst under hela sommaren. Kör så mycket du hinner innan utmaningen är över!

Lycka till!

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Carina Hammarstrand
Physiochraft
09:21
Avatar image
• GPS
Tomas Andre
RaceONE
08:51
Avatar image
• GPS
Henrik Jensen
Unleashing The Fury LK
22:09

You might also be interested in...