Familjeloppet

Familjeloppet

Start time
26 Nov - 5 Dec 2021
Type of race
Running
Location
Virtual - Participate anywhere
Distance
5 km
Participants in race
34
Organizer
Ronald McDonald Hus

Useful links

Race description

Snöra på er skorna och var med på Familjeloppet! Spring, gå, rulla eller jogga för familjerna på Ronald McDonald Hus Göteborg och hjälp oss med att bidra till en fin jul fylld med guldkant för de familjer vars barn är i behov av specialistsjukvård under jul och nyårsledigheten, då sjukdom inte tar ledigt.

På Ronald McDonald Hus erbjuds familjer vars barn är i behov av specialistsjukvård en hemlik miljö när det är för långt att pendla under många gånger tuffa och oroliga behandlingsperioder, oavsett om sjukhusvistelsen sträcker sig över ett par dagar, veckor, månader eller längre. Det sjuka barnet får möjlighet att ha hela sin familj nära och för familjen möjliggörs en någorlunda normal vardag mitt i allt det svåra när livet plötsligt vänts upp och ner. Här kan man få landa i en trygg och hemlik miljö och förhoppningsvis få ladda lite energi för att klara tuffa dagar på Drottning Silvias Barnsjukhus. Genom att springa Familjeloppet för Ronald McDonald Hus Göteborg är du med och gör skillnad och sätter guldkant på våra familjers vardag.

Plats: virtuellt var du/ ni vill

Tid: Från fredag 26 november till söndag 5 december

Distans: 5 km

Pris: Vuxna 300 kr, barn 150kr inklusive buff och diplom.

Följ och dela gärna våra inlägg och sprid vårt evenemang till fler. Glöm inte tagga med #familjeloppet Tack för att ni deltar❤

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Åsa Zazzi
#27
15:12
Avatar image
• GPS
Helene Dahlberg
#2
09:57
Avatar image
• GPS
Therese Johansson
#10
12:24

Images

Gallery image

You might also be interested in...