Run for Kids of Uganda 2021 - 10km

Run for Kids of Uganda 2021 - 10km

Start time
1-31 May 2021
Type of race
Running
Location
Virtual - Participate anywhere
Distance
10 km
Participants in race
40
Organizer
Kids of Uganda

Useful links

Race description

Vi tycker att alla barn ska få växa upp i en familj. Många barn hamnar på barnhem för att föräldrar eller släktingar inte har råd att ta hand om dem. Att stärka och stötta sårbara familjer är därför Kids of Ugandas prioritet. Vi arbetar i östra Uganda och hjälper familjer som tar hand om föräldralösa barn, familjer vars barn har en funktionsvariation och familjer som växer upp i extrem fattigdom. Genom ekonomiskt och socialt stöd till familjer ger vi barn möjlighet att växa upp under trygga hemförhållanden. Kids of Uganda är en liten och personlig organisation som drivs helt ideellt. Hittills har vi hjälpt över 150 barn i 44 familjer till en ljusare vardag, men fler är i akut behov av hjälp.

Run for Kids of Uganda 2021 är ett virtuellt välgörenhetslopp där du kan välja mellan distanserna 5 och 10 km. Loppet startar 1 maj 00:01 och slutar 31 maj 23:59. Du deltar utifrån dina egna förutsättningar och väljer om du vill springa, lunka eller promenera!

Vi är otroligt glada över att meddela att loppet sponsras av Flowlife - ett svenskt företag som vill bidra med mer flow till folket! Flowlife lottar ut en Flowpillow och ett hemmaträningspaket (totalt värde 1990 kr) till tre deltagare i loppet. Flowpillow är en trådlös massagekudde som med hjälp av infraröd värme effektivt behandlar trötta och stela muskler. Hemmaträningspaketet innehåller olika typer av hip bands och powerbands. För att vara med i utlottningen kryssar du i att du vill delta när du registrerar dig till loppet!

Såhär fungerar det:

  1. Ladda ner @RaceONE-appen och registrera dig till loppet genom att söka efter "Run for Kids of Uganda".
  2. Anmälningsavgiften är 100 SEK oavsett distans. Det är även möjligt att lämna en donation vid anmälan.
  3. Efter köp av startplats får du en personlig loppkod på din mejl. Använd den för att registrera dig till loppet via RaceONE-appen.
  4. När det väl är dags för loppet registrerar du ditt lopp genom att använda RaceONE-appen. Du kan även registrera det i efterhand om du använder GPS-klocka eller annan träningsapp för registrering, senast 31 maj 23:59.

Överskottet går oavkortat till Kids of Ugandas verksamhet.
Vid frågor så tveka inte att kontakta jennie.rosendal@kidsofuganda.com.

Var med och delta - må bra och gör något bra samtidigt!
Varma hälsningar från oss på Kids of Uganda

P.S. Följ oss på Instagram och Facebook för att få regelbundna uppdateringar om organisationen! Via vår hemsida kan du även registrera dig för att få ta del av nyhetsbrev.

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Jennie Rosendal
00:01
Avatar image
• GPS
Clara Lindblad
#8 Göstas
11:20
Avatar image
• GPS
Jacob Krafft
#1 Göstas
11:20

You might also be interested in...