Lopp för livet - quizpromenad

Lopp för livet - quizpromenad

Start time
28 Apr - 7 May 2023
Type of race
Walk
Location
Virtual - Participate anywhere
Time
00:30:00
Participants in race
7
Organizer
Cancer- och Allergifonden

Useful links

Race description

Varje år drabbas drygt 1 200 personer i Sverige av cancer i bukspottkörteln. Bukspottkörtelcancer är en mycket aggressiv cancerform och dödligheten är hög. Årets ”Lopp för livet” är en kraftsamling för kampen mot bukspottkörtelcancern. För att mer pengar behövs till forskningen och så att fler drabbade kan få hjälp.

Av 100 personer som drabbas av bukspottkörtelcancer kommer bara 5 att överleva. Bukspottkörtelcancer ökar världen över och det är både män och kvinnor, äldre och unga som drabbas. Vi har ännu inte tillräckligt med kunskap för att förstå vem som drabbas och varför. Mycket mer forskning behövs för att vi ska få fram svaren. Och för att hitta nya behandlingar som kan rädda fler liv.

Bukspottkörtelcancer är en angelägenhet som rör oss alla. Delta i ”Lopp för livet” och var med i vår kraftsamling för mer pengar till forskning och de drabbade.

SÅ HÄR GÅR DET TILL
”Lopp för livet” är en virtuell quizpromenad som du genomför i appen RaceONE. Du får tio frågor som du besvarar i appen. En startplats kostar 250 kronor.

Du kan utföra ”Lopp för livet” där du är och när du vill mellan 28 april och 7 maj. Anmälan är öppen fram till och med den 7 maj.

Det går bra att använda friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för att betala startavgiften.

Genom att delta i ”Lopp för livet” är du med och hjälper cancerforskningen framåt och ger stöd till svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor. Samtidigt rör du på dig och hjälper även dig själv till en bättre hälsa. Var med i ”Lopp för livet” och bidra till en friskare framtid och en medmänskligare nutid. Din medverkan gör livsviktig skillnad.

KÖP STARTPLATS OCH FÅ ETT FJÄRILSARMBAND
Cancer- och Allergifonden har tagit fram ett vackert fjärilsarmband tillsammans med smyckesföretaget Snö of Sweden. Fjärilen är Cancer- och Allergifondens symbol för hopp. Om du är en av de 30 första som anmäler dig till ”Lopp för livet” får du armbandet (värde 299 kr) i gåva. Du väljer om du vill ha det i guld eller silver.

Armband kommer att skickas i mitten av maj.

Bland alla deltagare som tackar ja kommer vi att lotta ut fem matchande fjärilshalsband i guld, även de från Snö of Sweden.

SÅ DELTAR DU I ”LOPP FÖR LIVET”

  • Anmäl dig via RaceONE, se "Köp startplats nu" ovan.
  • Företag kan köpa startplats till sina anställda och få en samlad faktura. Kontakta Cancer- och Allergifonden för detta: info@cancerochallergifonden.se.
  • Ladda ner/öppna RaceONE-appen och registrera dig till loppet genom att ange anmälningskoden som du får i ditt bekräftelsemejl.
  • Genomför ditt lopp i appen när som helst mellan 28 april och 7 maj. Använder du en annan app för träning eller en GPS-klocka kan du registrera ditt lopp i efterhand i RaceONE-appen, dock senast 7 maj kl 23:59.
  • Allt överskott från arrangemanget går oavkortat till Cancer- och Allergifondens arbete att finansiera forskning om cancer och allergier samt att hjälpa svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor.

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Alexandra Nilsson
#22
00:00
Avatar image
• GPS
Jens Karl-Oskar Knudsen
#66
00:00

You might also be interested in...