Gå för en syster 2023
Gå för en syster 2023

Gå för en syster 2023

Start time
29 Sep - 31 Oct 2023
Type of race
Walk
Location
Virtual - Participate anywhere
Time
00:30:00
Participants in race
63
Organizer
Cancer- och allergifonden

Useful links

Race description

Varje dag får 20 kvinnor i Sverige diagnosen bröstcancer. För alla kvinnor, våra medsystrar som drabbas, anordnar vi nu en quizpromenad: ”Gå för en syster”.

Du går i 30 minuter och under tiden får du 10 frågor på temat systerskap som du besvarar i RaceOne-appen. Du får 45 sekunders betänketid per fråga. Promenaden är en del av Cancer- och allergifondens kampanj ”För en syster” som pågår under oktober för att uppmärksamma bröstcancerforskning och personer drabbade av bröstcancer. Du kan gå promenaden för en syster, med en syster eller kanske till en syster.

Genom att köpa en startplats till quizpromenaden är du med och hjälper cancerforskningen framåt och ger även stöd till svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor. Samtidigt rör du på dig och hjälper även dig själv till en bättre hälsa.

Du kan utföra quizpromenaden där du är och precis när du vill mellan 29 september och 31 oktober. Anmälan är öppen fram till och med den 31 oktober.

Det går bra att använda friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för att betala för startavgiften.

Genom att delta i ”Gå för en syster” är du med och bidrar till en friskare framtid och en medmänskligare nutid. Din medverkan gör livsviktig skillnad.

KÖP TILL ETT FJÄRILSARMBAND
Cancer- och allergifonden har tagit fram ett vackert fjärilsarmband tillsammans med smyckesföretaget Snö of Sweden. Fjärilen är Cancer- och allergifondens symbol för hopp. Du kan välja att köpa till ett armband i samband med att du köper en startplats till ”Gå för en syster” (värde 299 kr). Du väljer själv om du vill ha det i guld eller silver.

Armband kommer att skickas per post i början/mitten av november.

SÅ ANMÄLER DU DIG TILL ”GÅ FÖR EN SYSTER”
• Anmäl dig via RaceONE, se köp din startplats ovan.
• Ladda ner RaceONE-appen och registrera dig för quizpromenaden i appen genom att ange din anmälningskod som du får i ditt bekräftelsemejl.
• Anmälningsavgiften för att delta är 300 kronor. I samband med anmälan kan du välja att lägga till en extra donation till Cancer- och allergifonden.
• Genomför din promenad via RaceONE-appen.
• Allt överskott från arrangemanget går till Cancer- och allergifondens arbete att finansiera forskning om cancer och allergier samt att hjälpa svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor.

Lycka till!

Om du lägger ut innehåll från din promenad på sociala medier så får du gärna tagga @cancerochallergifonden på Instagram eller Facebook, samt använda #gåförensyster, #gåförensyster2023 eller #förensyster.

För mer information om Cancer- och allergifonden, besök: https://cancerochallergifonden.se

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Marie Lundgren
Fåraboda
12:30
Avatar image
• GPS
Mona-Lisa Waldemarsson
Team Pers Ass
16:42
Avatar image
• GPS
Ulf Lennerhov
Fåraboda
12:30

You might also be interested in...