Höstpeppen v1 - Träningslopp #1

Höstpeppen v1 - Träningslopp #1

Start time
19 Sep - 13 Nov 2022
Type of race
Exercise
Location
Virtual - Participate anywhere
Time
00:20:00
Participants in race
78

Useful links

Race description

Sommaren är slut och rutinerna kommer tillbaka en efter en. Även om du kanske har hållit igång med vår tidigare utmaning Sommarskolan eller annan träning så blir det lätt lite för mycket av det goda under semestertiderna. Men vi finns här och hjälper dig komma igång!

Varje vecka från och med 19 september släpper vi tre lopp. Två av dessa är vad vi kan kalla träningslopp, där vi börjar lätt och ökar lite lite för varje lopp och vecka. Det tredje loppet blir en form av jämförelselopp där du varje vecka aktiverar dig under 30 minuter och kan på så sätt lättare se din egen framgång.

För att inte riskera att begränsa er på grund av dagsform/humör/väder så är det tillåtet att delta fritt inom de discipliner vi har att erbjuda - kom bara ihåg att ange rätt disciplin för din aktivitet. Och vet du vad... det går bra att börja utmaningen när som helst under hela utmaningen. Kör så mycket du vill/orkar/hinner innan utmaningen är över!

Det finns inga krav på att du måste vara med på alla lopp. Är ditt mål inte att bli bättre utan istället att helt enkelt hålla igång så är även det naturligtvis tillåtet. För att delta i utlottning av fina priser behöver du ha slutfört minst 66% av loppen.

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Henrik Jensen
Unleashing The Fury LK
19:50
Avatar image
• GPS
Ida Benari
Nynäshamns långdistansklubb
17:07
Avatar image
• GPS
Stina Tallgren
Ludvika
16:00

You might also be interested in...