Hjärnsteget 7 km

Hjärnsteget 7 km

Start time
7-16 January 2022
Type of race
Running
Location
Virtual - Participate anywhere
Distance
7 km
Participants in race
216
Organizer
Hjärnfonden

Useful links

Race description

Hjärnsteget är loppet där både du och forskningen gör framsteg. Loppet är initierat av Hjärnfonden och överskottet går till forskning och information om hjärnan och hjärnans sjukdomar.

Att springa är bra för hjärnan och precis som för forskningen är det viktigt att arbeta långsiktigt om man ska lyckas uppnå sina mål. Därför är Hjärnsteget en utmaning som sträcker sig över fyra lopp under ett år.

Du kan välja att anmäla dig till ett lopp i taget eller till en serie på fyra lopp. Spring, gå eller rulla någon av sträckorna 3 km, 5 km, 7 km, 10 km eller 21 km. Du väljer fritt bland sträckorna från lopp till lopp. Försök förbättra din tid eller kanske öka sträckan för varje gång.

Dina framsteg blir framsteg för forskningen.
Nyhet! Vid det här loppet får de 200 första som anmäler sig ett reflexarmband skickat till sig. Perfekt under mörka vinterturer!

Kommande lopp

• Vinter: 7 - 16 januari 2022
• Vår: 8 - 17 april 2022
• Sommar: 3 - 12 juni 2022
• Höst: 7 - 16 oktober 2022

Anmälningsavgift för ett lopp:

  • 249 kr ink medalj*
  • 479 kr ink medalj och Hjärnstegets t-shirt i funktionsmaterial**
     

Anmälningsavgift för fyra lopp:

Vill du utmana dig själv till en långsiktig hälsosatsning så har du möjligheten att köpa alla fyra loppen till ett specialpris.

  • 799 kr ink medalj
  • 999 kr ink medalj och Hjärnfondens t-shirt i funktionsmaterial
     

Du får din medalj och T-shirt hemskickad, vi skickar ut dem löpande så ju tidigare du anmäler dig ju fortare får du ditt paket. Vid anmälan till hela serien så erhålls en loppkod som du använder vid alla fyra loppen. Anmälan till kommande lopp öppnas efter att innevarande lopp avslutats.

Överskottet går oavkortat till Hjärnfonden.

Anmäl dig innan den 17 december för att garanterat få din T-shirt innan start. Anmälan är öppen fram till och med 16 januari kl 23:00.

Registrera ditt lopp genom att använda RaceOne-appen, alternativt registrera det manuellt i efterhand om du använt GPS-klocka eller annan träningsapp för registrering. Registrering av ditt resultat skall ske senast 23:59 på söndagen den 16 januari. ​

Hjälp oss sprida ordet om Hjärnsteget för att göra detta lopp till en stor och återkommande succé för hjärnforskningen. Ladda upp en massa roliga bilder och hejarop i dina sociala medier och tagga #hjärnsteget. Vi lottar ut fina överraskningar bland er som lägger upp bilder från era lopp med #hjärnsteget på era öppna instagramkonton!

*Medaljen är framställd av trä med lasergravyr som är en grön märkmetod. Vid gravering används inga kemikalier eller andra material. Produceras av en lokal leverantör.

**T-shirt med Sustainable Choice-märkning, 100% polyester gjord av Återvunna PET-flaskor. Sustainable Choice är plagg producerade i hållbara material och med minsta möjliga miljöpåverkan – från fiberframställning till färdig produkt.

Vår integritetspolicy hittar du här: https://www.hjarnfonden.se/integritetspolicy/

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Mats Liljegren
#3427 Team skavsåret IF
05:37
Avatar image
• GPS
Lena Tibbelin Buhre
#3639 Attunda OK
13:36
Avatar image
• GPS
Mikael Friberg
#3479 Billingen X-Trail Sports Club
11:52

Images

Gallery image

You might also be interested in...