Lopp för Livet 10 km

Lopp för Livet 10 km

Start time
14-23 May 2022
Type of race
Running
Location
Virtual - Participate anywhere
Distance
10 km
Participants in race
4
Organizer
Cancer- och Allergifonden

Useful links

Race description

För första gången anordnar Cancer- och Allergifonden ”Lopp för livet”. Genom att delta i loppet är du med och hjälper forskningen på cancer- och allergier framåt och ger även stöd till svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor. Samtidigt rör du på dig och hjälper även dig själv till en bättre hälsa.

Ditt lopp för livet kan du utföra där du är och precis när du vill mellan 14 och 23 maj. Anmälan är öppen fram till loppets slut den 23 maj.

Välj själv om du vill springa, gå eller rulla för livet. Välj mellan distanserna 5 och 10 km. Du kan såklart anmäla dig till båda distanser, men du betalar en startavgift per distans. Det går bra att använda friskvårdsbidrag från din arbetsgivare för att betala för startavgiften.

Oavsett hur du väljer att genomföra ditt lopp är du med och bidrar till en friskare framtid och en medmänskligare nutid. Din medverkan gör livsviktig skillnad, detta är verkligen ett lopp för livet!

30 DAGAR FRI PROVA PÅ TRÄNING ONLINE
Genom vårt samarbete med Yogobe bjuder vi alla som anmäler sig till ”Lopp för livet” på möjligheten att testa 30 dagar yoga och träning online. Yogobe har särskilt förberett en spellista som heter “Lopp för livet” med filmer för hur du kan förbereda dig för ditt lopp, och hur du återhämtar dig efteråt. Värde 189 kronor för denna prova-på-månad, ingen bindningstid. (Gäller nya medlemmar som ej provat Yogobe förut.)

När du har anmält dig till loppet kommer du att inom ett par dagar få information via mejl om hur du nyttjar ditt erbjudande från Yogobe.

Yogobe är Nordens ledande digitala tjänst för hälsa och träning med över 2 000 videor inom yoga, träning, meditation och avslappning producerade tillsammans med ledande lärare, instruktörer och experter.

SÅ ANMÄLER DU DIG TILL ”LOPP FÖR LIVET”

  • Anmäl dig via RaceONE, se köp din startplats ovan.
  • Ladda ner RaceONE-appen och registrera dig för loppet i appen genom att ange din anmälningskod som du får i ditt bekräftelsemejl.
  • Anmälningsavgiften för att delta är 200 kronor. I samband med anmälan kan du välja att lägga till en extra donation till Cancer- och Allergifonden. Alla donationer går oavkortat till Cancer- och Allergifonden.
  • Registrera ditt lopp när du springer, går eller rullar i RaceONE-appen. Använder du en annan app för träning eller en GPS-klocka kan du registrera ditt lopp i efterhand, dock senast 23 maj kl 23:59.
  • Allt överskott från arrangemanget går till Cancer- och Allergifondens arbete att finansiera forskning om cancer och allergier samt att hjälpa svårt sjuka och ekonomiskt utsatta medmänniskor.

Lycka till!

Om du lägger ut innehåll från ditt lopp för livet på sociala medier så får du gärna tagga @cancerochallergifonden på Instagram eller Facebook, samt använda #loppförlivet2022.

För mer information om Cancer- och Allergifonden, besök https://cancerochallergifonden.se.

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Camilla Davour
#6
16:17
Avatar image
• GPS
Emilie Bravo
#1
13:31
Avatar image
• GPS
Kjell-Vidar Teig
#5
20:17

You might also be interested in...