CRC 5-56 STADSGIROT 60 KM

CRC 5-56 STADSGIROT 60 KM

Start time
Saturday 28 May 2022 11:00
Type of race
Cycling
Location
Göteborg, Sverige
Distance
58.03 km
Participants in race
3
Organizer
Göteborgsgirot

Useful links

Race description

Västsveriges största cykelfest firar 10 år. Upplev folkfesten med start, mål och eventby på klassiska Heden mitt i centrala Göteborg. 

Erbjudande:
Ange rabattkod RACEONE200 för 200 kr rabatt när du köper din startplats.

CRC 5-56 STADSGIROT 60 KM är motionsloppet för dig som vill ha en rolig utmaning och uppleva den gemenskap som blir med andra cyklister på ett lopp. Loppet passar bra för dig som är ny i cykelsadeln eller inte har provat ett cykellopp förut. Det viktigaste är att du gillar att cykla. Loppet tar dig genom staden på vägar och cykelbanor, genom parker och vackra områden. Det huvudsakliga underlaget är asfalt, men banan innehåller även en kort etapp på hårdpackad grusväg, med inspiration från kontinentens stora lopp.

Göteborgsgirot lanserades som ett sätt att binda samman staden och de deltagande cyklisterna fick uppleva alla stadsdelar. Den ambitionen lever kvar än idag och evenemanget som helhet berör hela staden. Samtliga lopp har start och mål mitt i centrala Göteborg, vilket också reflekterar den centrala roll vi vill att cykeln ska få i samhället. Välkommen att uppleva Göteborg från cykelsadeln!

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Linda Andreasson
Team PersAss
11:00
Avatar image
• GPS
Mona-Lisa Waldemarsson
Team Pers Ass
11:00
Avatar image
• GPS
Magnus Hayling
11:00

Track

Ascend
619 m
Descend
618 m
Map

Images

Gallery image

You might also be interested in...