Alliansloppet Rullskidslopp 21 km

Alliansloppet Rullskidslopp 21 km

Start time
1 Dec 2020 - 28 Feb 2021
Type of race
Rollerski
Location
Virtual
Distance
21 km
Organizer
RaceONE

Race description

Alliansloppet Rullskidslopp 21 km är en del av Skidutmaningen, som består av 5 deltävlingar - ett skierglopp, ett rullskidslopp och tre längdskidslopp. Skidutmaningen har priser för över 40.000 kr på prisbordet och för Alliansloppet Rullskidslopp så lottar de ut startplatser bland deltagarna i loppet.

LOPPET
Loppet skall utföras med 2:or som hjul på rullskidorna. Det kan utföras när som helst mellan 1 december till 28 februari och kan utföras var som helst - banan är alltså valfri.

ANMÄLAN OCH LOPPET
För att anmäla dig på loppet så klickar du på "Jag är deltagare" . För att kunna anmäla dig så behöver du vara prenumerant, vilket kostar antingen 59 kr/mån eller 149 kr/3 månader.

När det är dags för loppet så har du olika möjligheter att utföra loppet:

  1. Live med gps-tracking i RaceONE-appen. Klicka antingen på "Till start" inne på loppet eller gå direkt via "Lopp". Här kan du ställa in lite olika inställningar på tex start, push etc. Du behöver ha med dig mobilen under loppet - ha gärna ljudet på för att höra starten och målgång.
  2. Kör med annan Garmin pulsklocka och synka resultatet i efterhand
  3. Kör med annan lösning och importera gpx-fil i efterhand
  4. Skriv in resultatet i efterhand och ladda upp bildbevis från app eller klocka

VINSTER
Alliansloppet lottar ut två startplatser bland deltagarna i loppet. Det kommer även att lottas ut två startplatser bland de som utfört alla fem loppen.

Loppet är en del av skidutmaningen med fem lopp, där det lottas ut fler priser så som startplatser till Engelbrektsloppet, hörlurar från Jaybird samt extra priser från RaceONE till de som är anmäld i alla loppen.

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Johan Kanto
Göteborgs SK
08:55
Avatar image
• GPS
Andreas Nilsson
Göteborgs SK
00:01
Avatar image
• GPS
Erik Wickström
Hestra IF Borås
08:55

You might also be interested in...