Lager157 Ski Team Längdskidslopp 15,7 km

Lager157 Ski Team Längdskidslopp 15,7 km

Start time
1 Dec 2020 - 28 Feb 2021
Type of race
Cross country ski
Location
Virtual
Distance
16 km
Organizer
RaceONE

Race description

Lager157 Ski Team Längdskidslopp 15,7 km är en del av Skidutmaningen, som består av 5 deltävlingar - ett skierglopp, ett rullskidslopp och tre längdskidslopp. Skidutmaningen har priser för över 40.000 kr på prisbordet och för Lager157 Ski Team Längdskidslopp så lottar de ut en Lägerplats 2021 till en av deltagarna i det här loppet. Vinnarna på dam och herr vinner Teamstavar från KV+.

LOPPET
Loppet är klassisk stil och är 15,7 km långt. Det kan utföras när som helst mellan 1 december till 28 februari och kan utföras var som helst där det finns snö.

ANMÄLAN OCH LOPPET
För att anmäla dig på loppet så klickar du på "Jag är deltagare" . För att kunna anmäla dig så behöver du vara prenumerant, vilket kostar antingen 59 kr/månad eller 149 kr/3 månader.

När det är dags för loppet så har du olika möjligheter att utföra loppet:

  1. Live med gps-tracking i RaceONE-appen. Klicka antingen på "Till start" inne på loppet eller gå direkt via "Lopp". Här kan du ställa in lite olika inställningar på tex start, push etc. Du behöver ha med dig mobilen under loppet - ha gärna ljudet på för att höra starten och målgång.
  2. Kör med Garmin pulsklocka och synka resultatet i efterhand
  3. Kör med annan lösning och importera gpx-fil i efterhand
  4. Skriv in resultatet i efterhand och ladda upp bildbevis från app eller klocka

VINSTER
Lager157 Ski Team lottar ut en lägerplats 2021 till en av deltagarna i loppet. Vinnarna i dam och herrklassen vinner teamstavar från KV+ (viktigt - gå till profilen och inställningar och säkerställ att du lagt in Kön på ditt konto).

Loppet är en del av skidutmaningen med fem lopp, där det lottas ut fler priser så som startplatser till Engelbrektsloppet, hörlurar från Jaybird samt extra priser från RaceONE till de som är anmäld i alla loppen.

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Britta Norgren
Lager 157 Ski Team
19:23
Avatar image
• GPS
Johan Kanto
Göteborgs SK
08:29
Avatar image
• GPS
Andreas Nilsson
Göteborgs SK
00:01

You might also be interested in...