Fuck Cancer-loppet 2022 - 21 KM
Fuck Cancer-loppet 2022 - 21 KM
Fuck Cancer-loppet 2022 - 21 KM
Fuck Cancer-loppet 2022 - 21 KM

Fuck Cancer-loppet 2022 - 21 KM

Start time
8-18 April 2022
Type of race
Running
Location
Virtual - Participate anywhere
Distance
21 km
Participants in race
28

Useful links

Race description

I Fuck Cancer-loppet kan du röra på sig och samtidigt som du göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Välj mellan att gå, springa eller rulla 5, 10 eller 21 kilometer. Genom att delta bidrar du till att vi, Ung Cancer, kan fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna.

Du kan springa loppet när och var du vill mellan 9-18 april. Anmälan är öppen fram till loppets slut. Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för anmälan.

Så här fungerar det:

  1. Ladda ner RaceONE-appen och registrera dig till loppet.

  2. Anmälningsavgiften är 250 SEK. Det är även möjligt att köpa till extra Fuck Cancer-armband, gympapåse och/eller lämna en donation vid anmälan. (Anmälan för 450 kr med tröjor är tyvärr stängd pga bristande storleksfördelningen. Det går däremot att köpa kvarvarande tröjor via shop.ungcancer.se)

  3. Registrera ditt lopp genom att använda RaceONE-appen. Du kan även registrera det i efterhand om du använder GPS-klocka eller annan träningsapp för registrering, senast 18/4.

Alla som deltar belönas med ett Fuck Cancer-armband och ett digitalt diplom. Glöm inte tagga @ungcancer och #fcloppet om du delar något i sociala medier. Samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans. Du gör skillnad, här och nu <3

För mer information om Ung Cancer, besök ungcancer.se

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Henrik Jensen
#76 Unleashing The Fury LK
11:02
Avatar image
• GPS
Jimmy Bele Palm
Ulvstorp IF
15:28
Avatar image
• GPS
Malin Bele Palm
10:49

Images

Gallery image
Gallery image
Gallery image

You might also be interested in...