Studentloppet 2021

Studentloppet 2021

Start time
15-23 May 2021
Type of race
Running
Location
Virtual - Participate anywhere
Distance
5 km
Participants in race
98
Organizer
Uppsala Studentidrott

Useful links

Race description

I en tid där många evenemang ställs in och en är mer hemmasittande än någonsin, bjuder Idrottskonventet, Campus1477 och UAIF in dig till årets (digitala) upplaga av Studentloppet!

Vad är innebär då ett digitalt studentlopp? När vi i vanliga fall skulle sprungit med andra studenter, springer vi nu fysiskt helt ensam. Vi ser till att alltid följa folkhälsomyndighetens rekommendationer, lokala riktlinjer och sunt förnuft i all vår träning och under loppet. Tillsammans genomför vi Studentloppet 2021 på valfri plats, men vi springer alla samma distans! Allt man behöver är en mobiltelefon med appen RaceOne installerad.

En viktig aspekt för vår hälsa är rörelse, oavsett om en springer, joggar eller går är en lika välkommen! För att möjliggöra för så många som möjligt att springa kommer loppet gå av stapeln under 9 dagar, från lördag 15 maj till söndag 23 maj.

Förutom att ha ett lopp att se fram emot och träna inför, kan vi även erbjuda de deltagare som anmäler sig senast 25 april en studentloppet-tröja, inkluderat i startavgiften! (OBS, begränsat antal.) Dessutom får två lyckliga deltagare som slutför loppet varsitt träningskort på Campus1477!

Hur gör jag? Du laddar först ner appen RaceOne. I appen eller på hemsidan söker du upp Studentloppet 2021, och anmäler dig där och fyller i dina uppgifter. Önskar du en tröja, så väljer du alternativ ”Startavgift+tröja”, annars alternativ ”Startavgift”. Du kan betala med både kort och swish, det hela tar max någon minut. För att undvika köbildning kommer tröjorna gå att hämta ut i receptionen på Campus1477 under hela ordinarie öppetider. Du deltar sedan i loppet mellan den 15 och 23 maj!

Kostnad: 25kr
När: 15-23 maj
Plats: Valfri!
Distans: 5km
Hur: Med appen RaceOne som digital lösning
Vad vinner jag: Snabbaste löpare får evig digital ära, men alla får en bättre hälsa! Vi har istället deltagarpriser i form av tröjor till de som anmäler sig i tid, och två träningskort på Campus1477 till två lyckliga slutförare av det digitala studentloppet 2021!

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Simon Andersson
#59
10:21
Avatar image
• GPS
Aled Midha
#15 VGIF
18:13
Avatar image
• GPS
Alexander Maxia
#44
12:22

You might also be interested in...