Bartemilen 5km

Bartemilen 5km

Start time
1-30 November 2023
Type of race
Running
Location
Virtual - Participate anywhere
Distance
5 km
Participants in race
8
Organizer
Bartemilen

Useful links

Race description

Bartemilen er et virtuelt løp til inntekt for Prostatakreftforeningens kampanje Bartekampen, som samler inn midler til forskning på prostatakreft.

Den virtuelle Bartemilen finner sted når og hvor du vil i løpet av november måned, og du kan velge mellom distansene 5 og 10 kilometer. Du deltar ut fra dine egne forutsetninger, uavhengig av alder, kjønn eller fysiske forhold. Det er opp til deg om du velger å løpe/jogge/gå, og når du ønsker å gjennomføre løpet ditt.

Gjennom Bartemilen vil vi oppfordre til fysisk aktivitet samtidig som vi ønsker å spre kunnskap og samle inn penger til forskning på prostatakreft. Med tidlig oppdagelse og en sunnere livsstil vil færre mennesker bli berørt.

Prisen for å delta i Bartemilen er 269,- uansett distanse og alle deltakere får en pin fra Bartemilen. Det er mulig å velge bort pin’en og donere tilsvarende sum til Bartekampen. Det vil også være mulig å kjøpe en treningstrøye, da er prisen 469,- for startplass og en unik t-skjorte som vil bli sendt hjem til din postkasse.

Overskuddet går uavkortet til Bartekampen og Prostatakreftforeningen
(minst 50% av påmeldingsgebyret)

Prostatakreft rammer flere mennesker i Norge enn noen annen kreftsykdom. Hvert år får 5500 nye menn diagnosen og hele 900 menn dør av prostatakreft i Norge. Vi ønsker at flere menn skal overleve, og få best mulig livskvalitet etter behandling. Derfor behøves det forskning på tidlig oppdagelse, bedre diagnostikk, behandling og seneffekter.

Slik fungerer Bartemilen:

  • Meld deg på via RaceONE.com.
  • Last ned RaceONE-appen, gratis å laste ned.
  • Søk opp ‘Bartemilen’ i RaceONE appen og registrer deg på løpet med din personlige løpskode som du fått i din bekreftelsese-post.
  • Registrer ditt løp med hjelp av RaceONE-appen eller valgfri treningsklokke. Bruker du en treningsklokke med GPS-funksjon så kan du registrere ditt resultat i RaceONE-appen i etterkant.
  • Del gjerne ditt løp i sosiale medier og tagge #Bartemilen #Bartekampen og @Bartekampen

Some participants in the race

Avatar image
• GPS
Corinne Hobson
16:38
Avatar image
• GPS
Jørgen Adrian Ødegård
Teie IF
13:01
Avatar image
• GPS
Kjetil Bjørndalen Traaen
Fred. Olsen & Co’s Sportklubb
18:07

You might also be interested in...